(VIDEO) Ședință aprinsă a Consiliului Raional Leova

La ședința ordinară a Consiliului Raional Leova, din 19 mai curent, 31 de consilieri prezenți au avut de dezbătut 30 de chestiuni.

Printre cele mai importante proiecte de decizie se numără raportul președintelui raionului, dl Ion Gudumac, privind măsurile de pregătire a economiei și sferei sociale a raionului către activitatea în perioada de toamnă-iarnă 2016-2017, chestiunea cu privire la reorganizarea gimnaziului din s. Sărata-Răzeși (raportor, șeful Direcției Învățământ a CR, dl Alexandru Gospodinov), care a declanșat discuții contradictorii între consilieri.

O altă decizie adoptată de consilieri a fost cea ce vizează organizarea odihnei și întremării sănătății copiilor și adolescenților în sezonul estival 2016, în tabăra de odinhnă pentru copii și adolescenți din s. Sărata Nouă, stabilirea costului biletului de odihnă, precum și chestiunea cu privire la Planul de acțiuni vizând implementarea Strategiei de Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii pentru anii 2016 – 2020 (raportor, șeful Direcției Economie, Dezvoltarea Teritoriului și Atragerea Investițiilor a CR, dl Ilie Condrea), dar și rectificarea bugetului raional pe anul 2016 (raportor, șefa Direcției finanțe a CR, dna Maria Dubceac).

Urmăriți ședința integrală a Consiliului Raional din 19.05.2016, în materialul video de mai sus.

 

Natalia Trofim

Write a comment

Comments: 0