Polițiștii – mai aproape de copii!

Copii sunt viitorul nostru, iar siguranța lor depinde de noi. 
La 23.05.2016, Șeful IP Leova și șeful-adjunct al IP Leova de comun cu angajații de poliție Leova au lăsat deoparte munca și birourile și au mers în vizită la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din or.Leova. Scopul acestei vizite a fost familiarizarea copiilor cu unele activități ale poliției precum și informarea acestora despre siguranța lor în societate.
Ultimii au fost informați despre unele reguli de comportament acasă cît și în societate, cît și despre măsurile de precauție în traversarea străzilor. Fiecare copil a avut posibilitatea de a îmbrăca o cască sau un scut. O mare bucurie și interes a trezit acțiunile practico-demonstrative de reținere a unui infractor, iar cătușele și bastonul au fost cele mai solicitate accesorii. 
Timpul a fost petrecut util și plăcut. Șeful Inspectoratului de poliție Leova a atras atenția asupra celor mai frecvente vicii ale adolescenților, avînd loc o discuție constructivă cu profesorii cît și cu copiii. 
Elevii s-au arătat foarte mulțumiți și bucuroși. La final au mulțumit pentru vizită, îndemnîndu-ne să ne întîlnim mai des. 
Atunci cînd vedem polițistul la locul de muncă, pe ploaie, pe arșiță, pe ger, în zorii zilei sau în miez de noapte făcându-și calm și demn datoria, știm cu precizie: este un prieten și are grijă de siguranța noastră.

 

sursa: facebook.com/IP Leova

Write a comment

Comments: 0