(VIDEO) Arme albe și alte obiecte interzise, au fost descoperite la deținuții Penitenciarului nr.3 din Leova

Arme albe în penitenciarul de la Leova. Asta au descoperit angajaţii Departamentului Instituţii Penitenciare în urma unui control inopinat. Din celulele deţinuţilor au fost ridicate zeci de cuţite şi şurubelniţe, dar nu numai atât.

 

S-au mai găsit şi 43 de telefoane mobile, 31 de accesorii pentru acestea, 12 seturi de cărţi de joc, peste 50 de litri de alcool şi şapte pacheţele despre care se presupune că ar fi conţinut droguri.

 

În urma perchezițiilor, obiectele și substanțele interzise au fost adunate atât de la condamnaţi, cât şi din ascunzătorile special amenajate.

 

Pentru a evita posibilele răzvrătiri ale deţinuţilor, la operaţiune au participat şi mascaţii de la Detaşamentul Special „Pantera”.

 

Captura impresionantă a fost predată la Inspectoratul de Poliţie Leova.

 

sursa: canal3.md

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    i (Saturday, 11 June 2016 07:48)

    treb sa fii prost tare sa nu-tzi dai seama cum a ajuns asha cantitate acolo.Inchisi tatzi politistii de rind cu hotzii si criminalii de acolo.ca mai mare coruptzie si taxe exagerate in sistemul judecatoresc ca la Leova, n-am intilnit nici in Chisinau

  • #2

    Rodion (Saturday, 11 June 2016 11:16)

    Mos craciun trresale dat de anu nou,gardienii trebuesc pedepsiti conduceria penitenciarului eliberat din functie si de facut tegula