(VIDEO) Copilul din Beștemac a decedat în timp ce mama savura o bere

Caz şocant în satul Beştemac din raionul Leova. Un băieţel de patru ani s-a înecat într-o râpă cu nămol, în timp ce se juca nesupravegheat. Mama copilului recunoaşte că în timpul incidentului, era la magazin unde savura o bere. Poliţia susţine că femeia riscă maxim o amendă în valoare de 400 de lei.

Incidentul a avut loc acum două zile. Mama copilului povesteşte că a mers la magazin, iar băiatul a rămas să se joace în stradă. În timp ce femeia savura o bere, mai mulţi copii au dat buzna în local şi au anunţat-o că micuţul nu a mai ieşit din băltoaca în care se juca.

"La magazin eram. Am servit câte o bere și copii erau la joacă. Și m-am dus ca să-l scap, dar el era deamu în apă. Era până la gât în nămol. Vreo 20 de minute o durat", a zis mama Dina Cioina.

"Eram acasă și a venit mama și mi-a zis: hai că a murit Gheorghiță. Știți cum este vorba ceea, Dumnezeu ți-l ia pe cel mai drag", a spus tatăl Ilie Cioina.

"Tare mare tragedie ne-a făcut. Cred că nu o să uităm toată viața noastră", a zis bunica Elena Cioina.

Oamenii legii presupun că băiatul ar fi alunecat în băltoacă.

"El s-a deplasat împreună cu alt copil la o distanță de aproximativ 100 de metri de lângă magazin, de unde se afla mama sa și s-a jucat lângă o mlaștină. Acolo în urma ploii s-au adunat și deșeuri, și fiind plină de nămol, acesta a alunecat. Și nefiind nimeni prin împrejurimi nu a avut cine sa-l salveze", a afirmat ofițerul de presă IP Leova, Ana Scurtu.

 

sursa: prime.md

 

Write a comment

Comments: 0