Colaboratorii Inspectoratului de Poliție Leova, alături de copiii din tabăra "Neptun"

Întru executarea sarcinilor trasate de către Inspectoratul General de Poliţie, la 21.06.2016, la tabăra de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor ,,NEPTUN” din localitatea satul Sărata -Nouă, raionul Leova, de către angajaţii Secţiei Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Leova, a fost desfăşurată o activitate de informare a copiilor care se odihnesc în tabără.

În cadrul acestei activităţi, copiii au fost familiarizaţi cu drepturile copilului, regulile de comportare la domiciliu şi în societate, despre pericolul abandonului de domiciliu precum şi a taberei de odihnă în care se află la moment, siguranţa personală şi a bunurilor materiale, siguranţa la traficul rutier, siguranţa în mediul on-line, ş.a. 

Copiilor, le-au fost înmînate pliante cu recomandări şi le-au fost aduse la cunoştinţă măsurile de securitate, riscurile la care pot fi expuşi.

Suplimentar, copiilor le-au fost aduse la cunoştinţă, numerele de telefoane la care pot apela imediat, atunci cînd sunt ameninţaţi sau în primejdie. La tabăra de odihnă ,,NEPTUN", au fost instruiţi 135 de copii. 

 

sursa: facebook.com/IP Leova

Write a comment

Comments: 0