Piesa cu "ciocălăul", prezentată de rapperul leovean Kapushon, a fost criticată dur de public. IATĂ CE A DECLARAT ARTISTUL !!!

Noua piesă a lui Kapushon, ”O fată din Chișinău” a creat intrigi și reacții dure pe internet. Mulți fani ai rapper-ului s-au declarat profund dezamăgiți, mai ales că expresiile din cântec nu sunt dintre cele mai selecte.

Melodia în care refrenul este următorul: ”Dă să-i pun un ciocălău la o fată din Chișinău”, cântată de Kapushon cu Zebra Show și OLLA, se pare că are un sens aparte. Rapper-ul a făcut câteva dezvăluiri pentru KanKan.md.

”Am făcut intenționat piesa cu influențe din disco anilor '90, fiindcă piesa data intră și pe viitorul meu album, "Doina", și ea are un sens aparte pe album, așa cum albumul e puțin deosebit ca structură față de un abum clasic. Însă, pâna la urmă, am hotărât să-i filmez clip piesei, și să o lansez până a scoate albumul”, a declarat Kapushon pentru KanKan.md.

Artistul recunoaște că publicul va avea altă impresie față de această melodie, odată ce va asculta întregul album. ”Cel mai interesant e că, odată cu audierea întregului album, va fi clar cine este acel Petrică din piesă și ce caută el în discotecă. Acum piesa poate fi luată doar ca o glumă, ca un pamflet, însă toate au un sens, nu e pur și simplu așa. Am hotărât să fac acest pas și să o lansez mai devreme, prevăzând că vor fi nedumeriri, însă mi-am luat responsabilitatea să accept comentariile negative, pentru ca să zâmbesc mulțumit atunci când, după lansarea albumului, voi vedea cum lumea, acum nedumerită de mesaj, va spune "Aaa, iată cum". Știam că vor fi și ascultători nemulțumiți, de fapt eram mai mult decât sigur, însă eu nu mă tem de asta, accept orice comentariu adecvat și argumentat”, a mai spus rapper-ul.

Clipul piesei ”O fată din Chișinău” este fruntaș nu doar la capitolul comentarii negative. Piesa este extrem de căutată pe YouTube, iar la două zile de la lansare are peste 46 de mii de vizualizări.

 

sursa: kankan.md

Write a comment

Comments: 0