Crimă macabră la Leova | Doi minori au omorât un bătrân cu un cuțit și o șurubelniță

Doi minori din raionul Leova riscă ani grei de pușcărie după ce au omorât un om în vârstă cu un cuțit și o șurubelniță. Odioasa crimă a avut loc în noaptea de 24 spre 25 iulie, în loclitatea Cupcui, din raionul Leova. Recent magistrații de la Judecătoria Leova au eliberat mandate de arest pentru 30 de zile pe numele bănuiților. Informația a fost confirmată de către Alexandru Todos, ofițerul de presă al IP Leova.

 

Minorii, în vârstă de 16 și 17 ani, au pătruns în casa unui consătean în vârstă de 83 de ani, cu intenția de a-i sustrage banii și bunurile. Victima s-a trezit din somn și i-a recunosc pe cei doi. Ultimii l-au luat la bătut pe stăpânul casei și i-au aplicat mai multe lovituri cu o șurubelniță, ulterior băiatul în vârstă de 17 ani a luat un cuțit și i-a tăiat gâtul bătrânului.

 

Solicitat telefonic, Alexandru Todos, ofițerul de presă al IP Leova, a declarat pentru Today.MD că cel care a alertat poliția, a fost primarul din localitatea Cupcui, iar în urma investigațiilor la fața locului au fost identificați și făptașii.

„Primarul din localitatea Cupcui, Leova, a anunțat poliția despre crimă. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Leova. Cadavrul victimei avea mai multe semne de moarte violentă și o plagă de cuțit în regiunea gâtului. La scurt timp au fost identificați și suspecții, este vorba despre doi minori din aceeași localitate. După ce au fost reținuți pentru 72 de ore, cei doi au primit mandate de arest pentru 30 de zile. Minorii sunt cercetați penal în baza articolului 145 ali. 1 al Codului Penal, pentru omor intenționat cu premeditare”, a precizat Todos.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs crima, iar dacă vor fi găsiți vinovați, minorii riscă ani grei de pușcărie.

 

sursa: today.md


Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Elena (Wednesday, 27 July 2016 06:14)

  Au ajuns la asa ceva minorii, deoarece politistul de sector si primarul tot timpul ii ascundeau, ajungeau la diferite intelegeri si chiar cereau bani de la acesti 2 minori.

 • #2

  Vadim (Friday, 29 July 2016 18:11)

  Elena buna seara eu sunt nepotu acestui batrin dstra cunoasteti ceva despre acest caz ca noi nu vom lasa asa vom merge pina la urma pentru a ilucida cazul

 • #3

  lena (Wednesday, 03 August 2016 03:22)

  toata vina o poarta primaria,mosul a fost de kiteva ori si leau spus cal terorizeaza acesti minori,cai iau banii,,dar ei il trimeteau acasa zicindui,o sa luam masuri,dar asa si nau mai luat pina ce nu sa intimplat cazul

 • #4

  Vadim (Friday, 05 August 2016)

  Lena buna ziua eu is nepotu acestui batrin daca aveti ceva informatie despre acest caz sunati- ma va rog mult sa nu fiti indiferenti nr meu 078829600

 • #5

  Cristina (Monday, 08 August 2016 16:20)

  Cristina