/FOTO/ Un angajat al Penitenciarului din Leova a fost prins în flagrant în timp ce încerca să transmită obiecte interzise deținuților

În dimineața zilei de 25 iulie 2016, în jurul orei 8:00, în rezultatul unor măsuri speciale de investigaţii, angajații Serviciului securitate al Penitenciarului nr.3 Leova au curmat tentativa introduceriia obiectelor interzise în zona locativă, de către un angajat al instituției de detenție.

Specialistul Serviciului logistic al instituției a fost urmărit în momentul în care a luat un pachet din polietienă din mașina personală şi s-a îndreptat spre încăperea depozitului pentru păstrarea obiectelor de uz casnic, de unde s-a întors fără pachet, intrând în zona locativă.

Imediat, au fost efectuată percheziţia în încăperea depozitului, în urma căreia a fost depistat un pachet de polietilenă în care erau şapte telefoane mobile fără cartele SIM.

Despre aceste cazuri au fost anunţate grupele operative ale Inspectoratelor de Poliţie teritoriale și Procuratura Leova, care s-au deplasat la fața locului și au reținut persoanele, preluînd obiectele ridicate pentru acumularea tuturor probelor necesare iniţierii unei cauze penale.

 

sursa: realitatea.md


Write a comment

Comments: 0