(FOTO) Secretele Danielei Marin, tînăra din Leova care a cîștigat titlul Miss Moldova 2016. VEZI CUM SE MENȚINE ÎN FORMĂ !!!

Daniela Marin, deținătoarea titlului Miss Moldova 2016, la fel ca fiecare domnișoară, are propriile trucuri de frumusețe.

Solicitată de SHOK.md, Daniela a comunicat că, pentru a arăta cât mai bine nu face mare lucru, însă este foarte atentă la alimentație, dar practică și mult sport.

„În principiu, ritualurile mele sunt destul de simple. În fiecare dimineață mulțumesc Universului pentru cine sunt. Încerc să fiu cât mai pozitivă cu lumea, pentru că omul frumos cu adevărat este acel care reușește să trăiască în armonie. Am încredere în mine și mă motivez zilnic, iar deoarece corpul are nevoie de sănătate, consider că, fiecare domnișoară trebuie să țină cont de un regim de alimentație potrivit și desigur sport, merg la sala de forță regulat. Încerc să renunț câte puțin la Cola. Deși îmi place la nebunie, încerc să o consum în cantități cât mai mici. De mică părinții mi-au creat un regim sănătos – de asta și acum nu sunt nevoită să renunț la ceva”, a declarat Daniela.

sursa: shok.md


Write a comment

Comments: 0