(EXCURSIE GRATUITĂ) Locuitorii Raionului Leova, așteptați în România, în luna august

Mergi în august în România! E gratuit!

Toți cetățenii R. Moldova, indiferent de etnie sau vârstă, sunt invitați să participe în cadrul programului „Cunoaște-ți țara!” al Platformei Unioniste „Acțiunea 2012” pentru a vizita zeci de destinații turistice din România, de la Transfăgărășan la Munții Apuseni și Dunăre, în luna august. 

Cazarea, accesul la obiectivele turistice și o masă pe zi sunt oferite gratuit de către organizatorii de la Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

În luna iulie curent, 200 de autocare pline cu cetățeni ai R. Moldova au mers în toate județele României. Peste 10 000 de oameni au putut cunoaște România în timpul excursiilor de trei zile și au avut ocazia să își schimbe percepțiile cauzate de propaganda anti-românească. 

„Vrem să ducem oamenii din fiecare sat al Moldovei să vadă România așa cum este ea. Dați-ne un simplu telefon și veniți cu familia sau prietenii pentru trei zile în Țara Mamă”, îndeamnă Vlad Caragia, coordonatorul local al campaniei.

Primele autocare din această lună pornesc pe 2 august la Galați și vor mai vizita Brăila și Dunărea, iar următoarele - pe 5 august pornesc la București unde se vizitează Patriarhia, centrul vechi și Casa Poporului (Parlamentul) iar apoi, la alegere, se merge pe Valea Prahovei și se vizitează Sfinxul și Babele sau salina Slănic Prahova, cea mai mare salină din lume. 

Pentru doritorii de experiențe și peisaje noi, există un tur de trei zile pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum al României. Iar iubitorii de orașe pot vizita Timișoara, Clujul sau Iașul.

ORICINE POATE PARTICIPA!

Cei care doresc să meargă în locațiile respective pot alege să o facă cu transportul propriu sau pot să se înscrie la autocarele special pregătite. Înscrierile se fac la numerele de telefon: 069111093, 079992298, 079992292, 079992242. 

Pentru participare au prioritate grupurile de minimum zece persoane.

 

sursa: ziarulnational.md


Write a comment

Comments: 0