(FOTO) Miss Moldova 2016 a pozat pe mașina primită ca premiu

 

Daniela Marin este adolescenta de 16 ani, care va reprezenta Moldova la Miss World 2016. Aceasta este originară din Leova, iar în prezent își face studiile la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale din Chișinău.

 

Potrivit regulamentului concursului, Miss Moldova a fost premiată cu un automobil – Suzuki Swift.

Recent, Daniela a pozat pe capota automobilului de culoare roșie. Adolescenta se află undeva pe un drum național și își sărută virtual fanii…sau un prieten misterios.

Solicitată de PROMOTIME tânăra a afirmat următoarele: ,,Nu mi-am ridicat premiul decât abia ieri…deoarece mașina a sosit tocmai din Japonia! Mașina nu e condusă la moment de nimeni, ea desigur mă așteaptă pe mine. Mașina e exact ceea ce mi-am dorit fiind mică, roșie și potrivită pentru o domnișoară.”

Daniela se pregătește intens pentru concursul Miss Word 2016 care va avea loc în Statele Unite. ,,În ultima perioadă i-au lecții intensive de engleză pentru a pregăti prezentarea pentru Miss Word” a relatat Daniela pentru PROMOTIME.

Concursul Miss Moldova este un concurs național de frumusețe, învingătoarea căruia reprezintă anual Republica Moldova la concursurile oficiale internaționale de frumusețe Miss World, Miss Europe și participă la manifestații cu valențe social-politice, culturale şi de caritate din țara noastră.

 

sursa: promotime.md


Write a comment

Comments: 0