Miss Moldova 2016 împlinește 17 ani: ”Astăzi mă simt alintată, răsfățată și iubită”. Declarații exclusive despre concursul Miss World

Cea mai frumoasă domnișoară din Republica Moldova își sărbătorește astăzi, 9 august, ziua de naștere. Miss Moldova 2016 împlinește frumoasa vârstă de 17 ani.

 

Încă din primele ore ale dimineții Daniela Marin a fost asaltată cu mesaje de felicitare și urări de bine.

”Astăzi mă simt alintată, iubită, răsfățată, protejată și mai ales frumoasă. Pot striga sus și tare că sunt o persoană NOROCOASĂ! Pentru că am o familie minunată, care îmi acordă dragoste, încredere și sprijin necondiționat. Ei fiind și cei care m-au copleșit dis-de-dimineață cu cu cele mai frumoase și sincere cuvinte care m-au făcut să scap și câteva lacrimi de bucurie.”, a mărturisit Daniela Marin, pentru KanKan.md.

”17 ani este o vârstă extrem de frumoasă. Deși sunt încă mică asta nu mă împiedică să cred în visurile mele și să-mi doresc mult mai mult de la mine, pentru că știu că pot mai multe.”, a mai adăugat Miss Moldova 2016.

 

Următoarea provocare Miss World 2016 ...

”Miss World 2016 va avea loc la Washington, în luna decembrie. Planific să merg acolo cu o lună înainte de concurs. La moment muncesc foarte mult pentru ca să reprezint țara cu demnitate la acesta prestigios concurs de frumusețe. Și nu mă voi oprii aici, voi merge mult mai sus.”, a conchis Daniela.

”Toți cei care mă înconjoară mă fac să cred și mai mult în visurile mele. M-am convins din nou și astăzi, prin sutele de mesaje primite de ziua mea. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru atenția acordată.”, a mai mărturisit Miss Moldova 2016, pentru KanKan.md

Daniela Marin este din or.Leova și a fost desemnată la data de 13 mai, Miss Moldova 2016. Tânăra studiază la Centrul de Excelență în Informatică din Chișinău și ne va reprezenta țara la cea mai importantă competiție internațională de frumusețe – Miss World 2016.

 

sursa: kankan.mdWrite a comment

Comments: 0