(VIDEO) Scurgere de apă în rețeaua din centrul or.Leova. Apa Canal Leova: "Defecțiunea a fost lichidată și apa a fost conectată"

Marți, 9 august, în jurul orelor 12:30, la adresa electronică a portalului de știri www.leova.info, a fost expediat un video care surprinde momentul scurgerii în rețeaua de apeduct din centrul or.Leova, și anume pe str.Ștefan cel Mare, în imediata apropiere a Incubatorului de Afaceri Leova.

 

Directorul S.A. Apa Canal Leova, Victor Antoniu, nu a fost de găsit pentru a comenta incidentul.Potrivit informațiilor, acesta nu s-ar afla în țară.

 

Contactată telefonic de reporterul portalului, șeful Sectorului Apeduct și Canalizare al întreprinderii, dna Loreta Hohlov, a declarat că scurgerea a avut loc aproximativ la ora 12:35 iar deja la orele 13:00, echipa S.A. Apa Canal, a ajuns la fața locului, a înlăturat defecțiunile și a reconectat rețeaua.

Potrivit dnei Hohlov, motivul constă în "ieșirea din funcțiune a țevii, lucru în care nu e nimeni vinovat".

 

Reamintim că S.A. Apa Canal Leova, a beneficiat de un proiect investițional din partea finanțatorilor externi, în sumă de 2,7 milioane de euro dintre care 900 mii euro reprezintă credit, iar 1,8 milioane - porțiune de grant.

 

Acesta a fost destinat renovării sistemului de apeduct, construcției sistemului de canalizare și regionalizării serviciilor de alimentare cu apă și canalizare prin extinderea activității operatorului în localităţile beneficiare de proiect.
Write a comment

Comments: 0