(FOTO) Reprezentanții Partidului "DREAPTA" au vizitat 2 sate din Raionul Leova

La 11 august, liderii partidului unionist "Dreapta", formațiune condusă de fosta deputată Ana Guțu, au organizat întalniri cu cetațenii din satele Orac si Ceadîr.

Acest lucru îl confirmă pozele postate de Ana Guțu pe o rețea de socializare.Vizitele echipei sale au fost descrise în detalii:

"Satul Orac, Leova, cu o varsta de 564 ani, cu circa 1000 locuitori, cu o scoala gimnaziala pentru doar 95 de elevi, amenintata de optimizare, cu o singura intreprindere de prelucrare a lemnului, a gazduit azi echipa partidului unionist Dreapta. Am discutat despre unirea RM cu România, situata la doar doi km de Orac, despre beneficiile unirii pentru tineri si batrani, de fapt, despre salvarea

satelor RM de la pieirea definitiva" a menționat Ana Guțu.

 

Întîlnirea din s.Ceadîr a fost însoțită și de un incident, la care face referință liderul "DREPTEI":

"Cetatenii satului Ceadâr, Leova, au participat la intalnirea cu liderii partidului unionist Dreapta. La doar cateva sute de metri de la Prut,

oamenii se lasa convinsi, uneori cu greu, de faptul ca unirea cu România este salvarea a tot ce a mai ramas din provinciile RM. Un omulean sceptic a incercat sa ne strice discutia, dar nu i-a reusit. A plecat in graba, rusinat de probozeala femeilor, de altfel, foarte active si animate de subiectul discutiilor - UNIREA.", a conchis Guțu.

 

Amintim că decizia de constituire a partidului politic "DREAPTA", a fost luată la finele anului 2015.

Noua formațiune își propune realizarea reîntregirii națiunii românești prin reunificarea juridico-politică, economică, militară, diplomatică și socială a Republicii Moldova cu România.

Din grupul de inițiativă a partidului, la acea etapă, au făcut parte mai mulți politicieni.

În afară de Ana Guțu, ex- liberal-reformatorii Dorin Dușciac, Anatol Arhire, Gheorghe Șalaru, Alina Ghetiu, Maxim Guțu, Victor Sandu, Dan Nicu. Totodată, din grup mai faceau parte şi ex-senatorul Ilie Ilaşcu, dar şi ex-mnistrul Apărării, Vitalie Marinuța.

 

 

sursa foto: facebook.com/Ana GutuWrite a comment

Comments: 0