(VIDEO) De Ziua Independenței, Raionul Leova a fost vizitat de oaspeți din afara hotarelor țării. VEZI DE UNDE ȘI CUM AU FOST ÎNTÎMPINAȚI !

Cu ocazia sărbătorii dedicate Zilei Independenței Republcii Moldova, raionul nostru a fost felicitat și de oaspeți din afara hotarelor țării.

În dimineața zilei de 27 august, Președintele Raionului Leova, dl Ion Gudumac, împreună cu angajații secțiilor și direcțiilor Consiliului Raional, a întîmpinat o delegație din raionul Ganțevici, Republica Belarus, cu care raionul nostru are semnat un acord de colaborare.

Delegația a fost condusă de vice-președintele Comitetului Executiv Ganțevici, dl Vitalie Sorocov. Acesta a fost asistat de șefa Direcției Învățămînt, Nadejda Zdroc, președintele comitetului sătesc Liusin, Veaceslav Șcut, precum și alți reprezentanți ai administrației și mediului de afaceri din Ganțevici.

O altă delegație, prezentă la sărbătoare, a fost cea din Romania, reprezentată de dna Elena Dragan, directorul Casei de Cultură, din or.Boldești-Scăieni, jud.Prahova. De menționat că orașul Leova, are semnat acord de înfrățire cu orașul Boldești-Scăieni.

Tradițional, oaspeții au fost întîmpinați cu paine și sare, după care a avut loc o prezentare a acestora în sala mică a Consiliului Raional Leova.

Imagini video de la eveniment pot fi urmărite în materialul video de mai jos.Write a comment

Comments: 0