ÎNGROZITOR! Un tânăr din Leova a violat o fetiţă de 5 ani în prezenţa surorii sale mai mici

Caz îngrozitor în localitatea Cazangic din raionul Leova. Un tânăr a violat o copilă de cinci ani în prezenţa surorii sale mai mici. Acesta şi-a recunoscut vina în totalitate şi a fost reţinut pentru 30 de zile.

 

Şeful IP Leova, Andrei Sîrbu, a declarat că tragedia s-a produs pe data de 30 august în timp ce mama fetelor era la prăşit, iar micuţele stăteau singure acasă.

 

"Tânărul are 23 de ani şi este vecin cu familia din care fac parte cele două fete. Vrând să-şi satisfacă necesităţile sexuale acesta a violat-o pe fata de 5 ani, apoi a încercat să o violeze şi pe cea mică de 3 ani. Actul sexual cu victima s-a produs în prezenţa surorii sale mai mici", a declarat şeful poliţiei din Leova.

 

Tot el a spus că tânărul nu are antecedente penale şi că o singură dată a fost sancţionat contravenţional pentru comiterea unui furt. Totdată agresorul se află în deplinătatea facultăţilor mintale şi nu se află la evidenţă psihiatrică sau narcologică.

 

"Atât agresorul, cât şi cele două fete vin din familii social vulnerabile. Victimele nu au tată, iar după tragedie, acestora le-a fost acordată asistenţă psihologică", a precizat Andrei Sârbu.

 

Pe numele tânărului au fost pornite două dosare penale. Unul - pe articolul 171 aliniat 3, litera B (violul unei persoane minore în vîrstă de până la 14 ani), iar al doilea dosar - pe acelaşi articol dar cu referire la art. 27 (tentativa de comitere a unei infracţiuni).

 

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă de la 10 la 20 de ani puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă. 

 

sursa: publika.mdWrite a comment

Comments: 0