Au furat doi cai dar au fost reținuți pe urme fierbinți. IATĂ CE RECOMANDĂ INSPECTORATUL DE POLIȚIE LEOVA DEȚINĂTORILOR DE ANIMALE!

În noaptea de 02 spre 03 septembrie anul curent, persoane necunoscute au sustras 2 cai ce se aflau pe imașul din satul Cîmpul Drept. 

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către angajații Secției investigație infracțiuni a Inspectoratului de poliție Leova, a fost obținută informația confidențială precum că infracțiunile date ar putea fi comise de către 2 persoane de gen masculin cu vîrste cuprinse între 23 și 31 ani, domiciliate în orașul Strășeni, una din persoane fiind originară din s.Beștemac, raionul Leova. 

În urma verificării informației, pe urme fierbinți persoanele au fost reținute în raionul Hîncești, urmînd să se deplaseze în raionul Strășeni. 

Audiați de polițiști, bănuiții și-au recunoscut vina. La moment sunt cercetați în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. 

Pentru a preveni furturile de animale și păsări politiștii înaintează cetățenilor următoarele recomandări: 

–asigurați cu sisteme de inchidere solide spațiile care sunt închise animalele și păsările și lăsați pe cît posibil o lumină aprinsă pe timpul nopții, în zona respectivă;

–nu vă lăsați animalele nesupravegheate pe pășuni, izlazuri sau alte locuri;

–nu amplasați adaposturile pentru animale la distanța mare de gospodărie, fără a fi supravegheate;

–sînt recomandați și cîini de pază în locurile împrejmuite;

–atenție la persoanele necunoscute care vor să cumpere animale, încercați să rețineți semnalmente și eventual numărul de înmatriculare a autoturismului cu care se deplasează;

–niciodată nu achizitionați animale despre care bănuiți că provin din furturi.

 

sursa: facebook.com/IP LeovaWrite a comment

Comments: 0