(DOC) Un local din or.Leova a primit mulțumiri din partea Președintelui Raionului Leova. IATĂ PENTRU CE!

Președintele Raionului Leova, Ion Gudumac, a adresat mulțumiri restaurantului Relaxy (SRL Andrearoza), în persoana dnei Rodica Șestacovschi, care, împreună cu soțul, Andrei Șestacovschi, a fondat întreprinderea sus menționată.

Cel puțin asta reiese din poza unei scrisori, publicate de dna Șestacovschi pe pagina sa de facebook.

În textul scrisorii se menționează că Consiliul Raional și locuitorii raionului Leova manifestă recunoștință "pentru implicarea și ajutorul acordat la organizarea manifestațiilor desfășurate cu ocazia sărbătoririi aniversării a 25-a de la proclamarea Independenței Republicii Moldova".

"Ținem să ne exprimăm solicitudinea și considerația pentru interesul sporit manifestat de instituția pe care o conduceți întru crearea unei imagini pozitive a Raionului Leova, în fața oapseților din afara țării, prezenți la sărbătoare" se mai menționează în scrisoare.

Amintim că la data de 27 august, la sărbătoarea organizată în raionul Leova, cu ocazia Zilei Independenței, au fost prezente două delegații străine: una din raionul Ganțevici, Republica Belarus și alta din or.Boldești Scăieni, România.

 

sursa foto: facebook.com/Rodica SestacovschiWrite a comment

Comments: 1
  • #1

    Cristi (Tuesday, 06 September 2016 07:55)

    Şi voi ce vedeţi rău în asta? Probabil cei de la Relax au sponsorizat evenimentele de pe 27 august, organizând cel mai probabil mese festive pentru delegaţii străini. Lucrurile astea se întâmpla oriunde ...