/VIDEO/ Dumitru Ciubașenco, candidatul Partidului Nostru la funcția de Președinte, a discutat cu locuitorii raionului Leova

Dumitru Ciubașenco a recomandat unor concurenți electorali care consideră că „Partidul Nostru” trebuie să iasă din cursa electorală în favoarea lor, să se calmeze și să nu mai cerșească. Despre aceasta Ciubașenco a declarat în cadrul întîlnirii cu locuitorii orașului Leova, în cadrul campaniei naționale de colectare a semnăturilor în susținerea sa la funcția de președinte al Republicii Moldova, înaintat de „Partidul Nostru”.

Întîlnirea a avut loc la data de 18 septembrie, în incinta pieții comerciale din preajma autogării.

"Sunteți prezentabil, aveți idei frumoase, idei bune și vă doresc succes" a menționat Lidia Ruban, locuitoare a or.Leova.

În discuție cu unii comercianți din piață, Dumitru Ciubașenco a fost luat la întrebări.

"Pe cine poți să crezi? Atît de tare s-a indignat lumea că nu are încredere în nimeni.O să credem doar în cel care va putea aduce țara la bunăstare", a declarat una din vînzătoare.

„Nu știu de ce, unii concurenți electorali consideră că „Partidul Nostru” și candidatul său trebuie să iasă din cursa electorală în favoarea lor. Este o solicitare absurdă”, a declarat Ciubașenco.

Potrivit lui, zeci de întîlniri, care au avut loc în localitățile Moldovei, demonstrează despre faptul că cetățenii susțin inițiativa „Partidului Nostru” privind dizolvarea Parlamentului.

„Ieșirea din cursa electorală ar însemna trădarea alegătorilor. Pentru partidul care este susținut de sute de mii de cetățeni, ieșirea ar fi însemnat capitularea, ceea ce este absurd de la sine”, a adăugat el.

În legătură cu aceasta, Ciubașenco a subliniat că asemenea comportament din partea unor concurenți electorali mărturisește despre lipsa de respect față de electoratul „Partidului Nostru” și candidatului său.

„Le-aș da o recomandare: nu trebuie să vă demonstrați supărarea pentru că „Partidul Nostru” și-a înaintat candidatul. Nu trebuie să cerșiți. Noi avem campania noastră, voi o aveți pe a voastră”, a constatat el.

sursa: ru1.mdWrite a comment

Comments: 0