/VIDEO/ Sala sportivă a gimnaziului din s.Tochile Răducani a fost inaugurată după reparație capitală

Începînd cu data de 15 septembrie, la doar două săptămîini de la începerea noului an școlar, elevii gimanziului din s.Tochile Răducani, se pot bucura de o sală sportivă, recent renovată.

Asta grație suportului de 200 mii lei, oferit de Consiliul Raional Leova și Direcția Învățămînt.

La oficialitatea de deschidere a sălii sportive a participat Președintele Raionului Leova, Ion Gudumac, primarul s.Tochile Răducani, Marin Ciobanu, specialist al Direcției Învățămînt, Dumitru Blaje, precum și alți funcționari de rang raional și local.

"Domeniul învățămîntului este permanent în vizorul Consiliului Raional iar mai bine din 65 % din bugetul raionului este îndreptat în această direcție.Aici, la Tochile Răducani aveți niște tradiții sportive mai vechi și împreună cu direcția școlii dar și cu suportul administrației publice locale, urmează să le renaștem" a menționat Președintele raionului. 

Deschiderea sălii a fost încheiată cu un meci amical între echipa de volei a Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din or.Leova și echipa gimnaziului din Tochile Rădcuani.

Imagini video de la eveniment pot fi urmărite în materialul de mai jos.Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Ela Foree (Thursday, 02 February 2017 11:53)


    I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. kudos