Președintele OT Leova a PLDM a efectuat o vizită de studiu la Parlamentul Ungariei

Președintele Organizației Teritoriale Leova a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Bujorean, efectuează în aceste zile, o vizită de studiu în Budapesta, la invitația Institutului Robert Schuman.

În cadrul vizitei în Ungaria, delegația din Republica Moldova, din care face parte și reprezentantul raionului Leova, discută subiecte ce țin de funcționarea instituțiilor europene și implementarea acestor mecanisme în Republica Moldova, cu ajustarea lor la realitățile țării noastre.

La data de 4 octombrie, liderul PLDM din raion, împreună cu Victoria Butuc, Președintele OTT Ialoveni și Artur Mija, membru al Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu,a avut întrevederi cu deputați și alți funcționari de rang înalt din cadrul Parlamentului și Guvernului ungar.

Ei au menționat despre importanța continuării parcursului european al țării, care a fost compromis de actuala guvernare din Moldova.

Miercuri, delegația moldovenească va avea întrevederi cu reprezentanții Ministerului de Externe iar joi vor vizita sediul Comisiei Europene în Ungaria.

Evenimentul a fost organizat de Institutul Robert Schuman, cu participarea delegaților din țările Parteneriatului Estic: Republica Moldova, Ucraina, Bielorusia, Georgia și Armenia.


Write a comment

Comments: 0