(FOTO) Președintele unei organizații de partid din Leova la Parlamentul European: "SUSȚINEȚI ÎN CONTINUARE POPORUL MOLDOVEI NU ȘI GUVERNUL ACESTEIA"


În perioada 14-18 noiembrie, Președintele Organizației Teritoriale Leova a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Bujorean, întreprinde o vizită de studiu în capitala Belgiei, Bruxelles, la invitația Institutului Robert Schuman.

În cadrul vizitei, acesta, împreună cu alți doi reprezentanți ai PLDM și PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate), au avut întrevederi cu înalți demnitari europeni, printre care europarlamentari și consilieri, membri ai Partidului Popular European, cel mai numeros partid din Parlamentul European.

"Cîteva minute în urmă, Președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, a menționat, în cadrul Asambleei Politice a PPE despre milioanele pe care le-a cheltuit Dodon în campanie și despre miile de cetățeni din diaspora care nu au putut vota.
Partenerii europeni așteaptă comentariile observatorilor și roagă forțele de centru-dreapta din Moldova, să rămînă unite", a menționat liberal democratul pe pagina sa de facebook.

În cadrul întrevederilor cu europarlamentarii europeni, Bujorean a specificat poziția partidelor pro-europene din Moldova, cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale de duminică:

"Încercăm să informăm cît mai mulți europarlamentari și alți funcționari de rang înalt din Bruxelles că votul cetățenilor a fost furat! 
Am informat partenerii noștri și în special pe Dna Elizabeth Hostinger, europarlamentar PPE, că forțele de centru-dreapta din Moldova, nu recunosc rezultatele acestor alegeri trucate.
Am rugat să transmită factorilor de decizie din Europa că poporul Republicii Moldova are nevoie de suport.Poporul și nici de cum guvernarea!
Acest mesaj l-am transmis împreună cu colegii de la PAS și PLDM.", a mai scris pe facebook Președintele Organizației PLDM din Leova.


sursa: facebook.com\Alexandru BujoreanWrite a comment

Comments: 0