/VIDEO/ Compania QNET și un fost absolvent al Liceului "C.Spătaru", au donat un calculator instituției. IATĂ CE INTERPRETĂ A EVOLUAT LA EVENIMENT !

Compania internațională de comerț direct QNET, în parteneriat cu Alexandru Bujorean, fost absolvent al Liceului Teoretic "Constantin Spătaru", au donat un calculator instituției de învățămînt din or.Leova.

La eveniment a fost prezentă interpeta de muzică AURA, care a interpretat și cîteva piese pentru cei peste 100 de elevi și profesori care au fost prezenți în sala festivă a liceului.

Cu un cuvînt de salut, a venit Valeria Răileanu, reprezentant QNET în Moldova și Alexandru Bujorean.

"Știu care este nivelul de pregătire a cadrelor didactice din această instituție și declar permanent cu mîndrie că am absolvit-o.Cea mai mare bogăție a unei comunități sunt tinerii și copiii. Cu cît ei sunt mai mulți, mai bine educați, cu atît perspectiva acelei comunități este mai luminoasă ", a menționat fostul absolvent.

La finalul evenimentului, toți copiii au savurat din torta de 10 kg care a fost oferită cu generozitate de reprezentanții companiei QNET.Write a comment

Comments: 0