/FOTO/ Incubatorul de Afaceri Leova a desfășurat o întrunire cu tinerii antreprenori din raion

La data de 30 noiembrie 2016 în incinta Incubatorului de Afaceri Leova a fost desfăşurată o întrunire cu tinerii antreprenori din oraşul Leova organizată de către administratorul IAL, dl. Patraşcu Boris. La întrunire au fost prezenţi: rezidenţii IAL, elevi ai Şcolii Profesionale Leova, tineri cointeresaţi de a iniţia o afacere, dl Priţcan Gherasim, şef-adjunct al Oficiului Teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat, dl. Fabrizio Antony, voluntar de la Corpul Păcii, consultant IAL.

Pe agenda de lucru au fost incluse mai multe chestiuni şi anume: prezentarea Incubatorului de Afaceri Leova; despre importanţa iniţierii unei afaceri; afaceri de succes; idei de afaceri; etapele iniţierii şi dezvoltării unei afaceri; despre conceptul unui centru al tinerilor antreprenori.

La întrunire s-a discutat şi despre IAL ca o instituţie publică necomercială, ce oferă antreprenorilor idei şi planuri de afaceri viabile, care reprezintă instrumentul de creştere economică locală menită să faciliteze demararea afacerilor, dezvoltarea şi succesul acestora.

Spre final a avut loc o discuţie liberă pe mai multe teme abordate de cei interesaţi.

sursa: leova.mdWrite a comment

Comments: 0