/FOTO/ Tînăra din Leova care a cucerit titlul Miss Moldova, are nevoie de ajutorul TĂU la Miss World 2016. IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI !

Competiția internațională Miss World 2016 și-a dat startul oficial, iar odată cu el, a startat și concursul Miss Popularity, care se va desfășura online și în care își pot depune voturile internauți din toate colțurile lumii. Daniela Marin, reprezentanta țării noastre, își roagă fanii să o susțină.

Odată ajunsă în Statele Unite ale Americii, Daniela Marin se implică activ în cadrul competiției oficiale, care și-a anunțat startul oficial ieri, pe 2 decembrie.

„E o mare onoare pentru mine să mă aflu printre cele mai frumoase fete din lume, la deschiderea oficială a concursului Miss World 2016”, a transmis tânăra, de peste ocean.
Pe lângă probele oficiale în care se implică, Daniela își face timp pentru a se împrieteni cu celelalte concurente, a vizita Washington-ul și a participa la activități caritabile.

Alături de copii, la Dream Academy US:

Astăzi, Daniela și-a rugat prietenii virtuali să o susțină pentru a câștiga premiul pentru popularitare în cadrul unui sondaj online. O puteți vota accesând ACEST LINK. O puteți vota pe Daniela până pe 17 decembrie.

„Am nevoie de susținerea voastră!”, spune frumoasa moldoveancă.

Finala Miss World 2016, ediția a 66-a, va avea loc pe 18 decembrie 2016, la Gaylord National Resort & Convention Center, National Harbor, Washington, DC, Maryland. Spaniola Mireia Lalaguna va fi cea care va premia câștigătoarea acestui an.

sursa: ea.md

Write a comment

Comments: 0