/FOTO/ Ziua Poliției Naționale serbată la Leova

La 15 decembrie anul curent, angajații Inspectoratului de Poliție Leova, au sărbătorit Ziua Poliției Naționale. Ca în fiecare an, conform tradiției, a avut loc depunerea de flori la monumental lui Ștefan cel Mare. 
În calitate de oaspeți de onoare, la eveniment a participat președintele raionului Leova – Ion GUDUMAC care a menționat pe cei mai destoinici cu diploma de onoare, angajații Inspectoratului de Poliție Leova și primarii din localitățile raionului veniți deasemeni să-i felicite pe polițiști.
Cu un mesaj de felicitare a venit șeful Inspectoratului de Poliție Leova, locotenent - colonel de poliţie Andrei SÎRBU, care a venit cu urări de sănătate, succese, curaj, perseverenţă şi realizări frumoase. De asemenea a adus sincere mulțumiri veteranilor poliției pentru munca desfășută de-a lungul anilor.

Tot în această zi de sărbătoare, veteranii au fost plăcut surprinși de vizionarea unui filmuleț, unde au fost desprise amintiri frumoase din trecut și pînă în prezent.
Polițiștii au fost menționați prin ordinal IGP și IP cu diplome de onoare, mulțumiri, insigne și a fost conferit următorul grad special.
La finele evenimentului, cu un program artistic în scenă au evoluat artiștii autohtoni și clubul de dans ”Creativ” din orașul Leova .
Evoluarea interpreţilor a reuşit să încălzească atmosfera şi să bucure sufletul angajaților cu clipe plăcute de muzică și dans.

 

sursa: facebook.co/IP LeovaWrite a comment

Comments: 0