/GALERIE FOTO/ Cum a fost la Miss World 2016 pentru reprezentanta Moldovei, Daniela Marin

Republica Moldova a fost reprezentată la Miss World 2016 de Daniela Marin, în vârstă de 17 de ani.

Tânăra nu își dorește să activeze în calitate de model foarte mult timp, iar pe viitor susține că iar plăcea să devină jurnalistă și să urmeze o facultate în domeniu.

Tânăra s-a aflat mai multe săptămâni în Capitala SUA, Washington DC, acolo unde s-au desfășurat mai multe probe, alături de reprezentantele a 117 țări ale lumii. La proba artistică Daniela numărul a încercat să cucerească juriul cu un dans pe care l-a studiat în cadrul studio-ului Black & White Dance Center. Iar la proba ce ține de defilare scenică, tânăra de 17 ani a reprezentat în concurs ținute ale brandului Di Vero, by Natalia Pînzaru.

 

Daniela a postat pe Instagram-ul și o fotografie cu Miss Filipine, Megan Young, cea care a câștigat titlu de Miss World în anul 2013. „Megan Yang a fost mereu favorita mea de la Miss World. A fost visul meu să mă întâlnesc cu tine, iar acum sunt convinsă visele devin realitate. Am petrecut un timp minunat împreună și o să mi-l amintesc meu. Fetelor, v-o reprezint pe sora mea mai mare”, a scris Daniela.

 

Daniela a mai postat pe contul său de Instagram fotografii din timpul tururilor de prin Washington, în fața clădirii Capitoliului, dar și timpul tururilor navale pe râul Hudson din New York.

 

sursa: diez.mdWrite a comment

Comments: 0