/VIDEO/ Un bărbat din raionul Leova a fost omorît de propria soție. IATĂ CARE A FOST MOTIVUL!

poză simbol

Un bătrân, în vârstă de 74 de ani, a fost omorât în bătaie de propria soţie. Crima a fost comisă la data de 21 decembrie, în satul Tomai, din raionul Leova, după ce soţii ar fi consumat alcool şi s-ar fi luat la ceartă. Femeia a fost reţinută pentru 72 de ore.

"Decesul bărbatului a survenit în urma mai multor lovituri cu un obiect dur în regiunea capului. Bănuită în săvârşirea omorului este soţia acestuia în vârstă de 65 de ani. Care şi-a recunoscut în totalitate vina. Ea se află la evidenţa medicului psihiatru", a spus angajatul IP Leova, Ana Scurtu.

Poliţia a fost alertată de unul dintre cei trei copii al cuplului. Aceştia sunt maturi şi nu locuiesc cu părinţii. Femeia urmează să fie supusă unei expertize medicale, pentru a se stabili dacă într-adevăr are probleme psihice. Dacă, totuşi, va fi găsită vinovată, ea riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

sursa: prime.mdWrite a comment

Comments: 1
  • #1

    Sergiu (Thursday, 22 December 2016 15:19)

    Sunt originar din satul Tomai iar din cite vad publicatia celor de la Prime duce in eroare majoritatea catatenilor deoarece acele imagini difuzate in reportaj nu au legatura cu omorul respectiv, Rusine pentru un post de televiziune de nivelul Prime cu asemenea reportaje.