Horoscopul pentru luni, 26 decembrie 2016

Berbec

Temele principale de astăzi sunt reprezentate de planurile de călătorii, planurile de studii și de relaționarea cu persoaonele aflate în străinătate. Chiar dacă există, deocamdată, restricții la toate acestea, la momentul potrivit se vor concretiza după cum este util dezvoltării tale personale și profesionale. Ți-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau vizitarea unui târg de sezon.

 

Taur

Ziua îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor, serviciilor, dar intră în discuție și moștenirile sau partajele. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Dozează-ți cheltuielile, pentru că restricțiile financiare continuă multă vreme de acum încolo. Relaxează-te și ai încredere că vei rezolva totul cu bine.

 

Gemeni

Relațiile cu ceilalți sunt de bun augur astăzi, pentru că cele discutate acum vor da roade în viitor. Folosește-ți farmecul nativ, fii răbdător și înțelegător cu toată lumea și vei fi foarte apreciat. Sunt momente deosebite pentru relația cu partenerul de viață și pentru relațiile de colaborare. Pornind de la un hobby comun cu persoanele din segemntul partenerial, toată lumea se va distra de minune.

 

Rac

Este o zi cu multe treburi de rutină, fie că te afli acasă, fie în vacanță sau la lucru. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și ai nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate pe alocuri. Sprijinul celor dragi este de bun augur și-l poți folosi cu încredere. Bucură-te de sărbătorile și atmosfera sezonului rece! Cumpătarea și toleranța îți vor fi răsplătite. 

 

Leu

Relațiile sentimentale sunt active, astfel că vei fi solicitat atât de persoana iubită, cât și de copii. Cu toate că așteptările tale depășesc cu mult oferta celor dragi poți găsi punți de legătură și aspecte satisfăcătoare. Distracția este în toi și ar fi bine să profiți de cheful tuturor. Zilele acestea ești un bun organizator de petreceri sau ieșiri în aer liber. Vei fi apreciat pentru asta.  

 

Fecioara

Acasă te simți cel mai bine sau în locurile familiare. Dialogurile cu membrii familiei, reuniunile cu rudele și prietenii dragi îți alină dorul de copilărie și de năzbâtiile ei. Pe de altă parte sunt momente bune pentru trasarea unor planuri locative și pentru lămurirea chestiunilor patrimoniale comune cu rudele. Prudență la instalațiile de foc și de aer, pentru că sunt posibile avarii.  

 

Balanta

Este o zi cu stări contradictorii, însă compania celorlalți te va face să te simți bine și să depășești orice angoasă. Sunt posibile dialoguri și întâlniri cu persoane din anturajul apropiat. Informațiile aflate astăzi îți sunt de folos, fie în plan personal, fie în plan profesional. Vorbește puțin despre tine și intențiile tale, pentru că unii îți vor răstălmăci vorbele și gesturile. Călătorii pe distanțe scurte.

 

Scorpion

Sunt momente favorabile dialogului cu partenerul de viață, privitor la veniturile pe care le obții de la un loc de muncă. De asemenea, cheltuielile reprezintă o temă principală, dar delicată. Restricțiile financiare continuă, aspect care te nemulțumește profund. Provocarea perioadei constă în a învăța să te bucuri de ceea ce ai și să ții cont și de nevoile sau doleanțele celor dragi.

 

Sagetator

Te simți mai bine astăzi, deci îți va reveni pofta de viață și cheful de a te implica în mai multe treburi simultan. Însă nu forța nota și chibzuiește orice efort. Sunt momente bune pentru întocmirea unor noi planuri de viață, pentru a-ți remodela personalitatea și felul în care relaționezi cu ceilalți. În acest sens, te pot ajuta mult partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional.

 

Capricorn

Dorința de izolare este mare și foarte utilă astăzi. În urma evenimentelor petrecute în ultimele zile ești obosit și ai nevoie de meditații interioare asupra celor petrecute. Rezervă momente de odihnă, ocupă-te numai de treburi ușoare, evită dialogurile cu ceilalți și luarea deciziilor importante. Posibile neplăceri legate de ficat, șolduri, coapse, sistem respirator. Prudență!

 

Varsator

Relațiile cu prietenii se evidențiază astăzi, dar nu tocmai plăcut. Ar fi bine să fii ceva mai prudent și selectiv vizavi de acest anturaj. Unele persoane mai în vârstă decât tine, atât din mediul familial, cât și din mediul socio-profesional vor dori să-și exercite influența asupra ta. Ascultă ceea ce spun unii, de spun alții, dar decide singur în consecință. Îngrijește-ți sănătatea!

 

Pesti

Ești solicitat la evenimente familiale sau socio-profesionale, la care participă multă lume. Se recomandă prudență, pentru că ești foarte combativ și ai tendința să respingi tot ce vine din partea unor autorități fie ele din familie, fie dintr-un cadru oficial. Ai încredere că vei face față cu brio la orice discuție sau în orice situație unde este nevoie de o anumită etichetă. Ai grijă și de sănătate!

 

 

sursa: astrocafe.roWrite a comment

Comments: 0