An productiv pentru Academia Seando Jiu-Jitsu & MMA din or.Leova. CE REALIZĂRI A AVUT ÎN ANUL 2016?

În anul 2016 Academia Seando Jiu-Jitsu & MMA din or.Leova, a participat la 7 competiții, reușind să cîștige în total 70 medalii (34 aur, 27 argint, 9 bronz) și 2 cupe de locul 1 în concursul pe echipe. 

 

Reamintim că, Academia Seando Jiu-Jitsu & MMA a fost fondată în anul 2006 în or.Leova. Din 2006 pînă în prezent au pășit pragul Academiei Seando peste 500 copii, tineri și adulți, iar în ultimii 5 ani sportivii Seando au cucerit 381 medalii (144 aur, 131 argint, 106 bronz) și 11 cupe în concursul pe echipe.

 

Jiu-Jitsu este un sistem de luptă și dezvoltare personală ce provine din stilurile tradiționale de arte marțiale ale samurailor și ninja din Orient.

 

 

Făcând parte din pregătirea războinicilor orientali în antichitate și dezvoltând prin flexibilitatea care-i confera și numele (ju-suplete) tehnici mereu adaptate, ju jitsu a intrat în patrimoniul universal ca artă și în lumina scenei ca sport, ocupându-se de rolul pe care l-a avut inițial ca artă a dezvoltării spirituale si personale, și renuntând la latura distructivă, de război.

 

Președinte al Asociației "Se-An-Do" și antrenor principal este dl Sergiu Dobrea.

 

sursa: seandoacademy.comWrite a comment

Comments: 0