/VIDEO/ Contradicții între un fost polițist din Leova și colaboratorii Inspectoratului Național de Patrulare. IATĂ CARE A FOST ÎNCĂLCAREA ACESTUIA !

Pe portalul video youtube.com au fost plasate două înregistrări video care reflectă dialogul între un șofer și colaboratorii Inspectoratului Național de Patrulare.

Șoferul, a fost stopat de către inspectori iar în urma verificării s-a constatat că revizia tehnică și asigurarea obligaorie a unității de transport pe care o conducea, sunt expirate.

În rezultat, Gheorghe Crețu, șoferul automobilului, a început să filmeze cu telefonul mobil cum unul din colaboratori îi retrăgea plăcuțele de înmatriculare.Mai mult ca atît, el s-a prezentat ca un fost colaborator al Inspectoratului de Poliție Leova și a menționat că în astfel de cazuri, el permitea șoferilor să plece, inclusiv celor "care se aflau în stare de ebrietate alcoolică".

Inspectorii nu s-au arătat deranjați de procesul filmării și au finalizat procedura prin întocmirea procesului verbal și aducerea la cunoștința contravenientului.Acesta din urmă a refuzat semnarea acestuia și conform procedurii, polițiștii au invitat doi martori care au confirmat refuzul.

Vedeți mai jos secvențele video de la locul faptei.Write a comment

Comments: 0