/VIDEO/ Alexandru Bujorean înaintează o petiție primarului orașului Leova: "Trebuie să-i responsabilizăm pe cei care uită să își îndeplinească atribuțiile"

Fostul candidat la funcția de primar al orașului Leova, Alexandru Bujorean, care a propus recent crearea unei mișcări populare cu sloganul "Pentru Leova", s-a adresat locuitorilor orașului cu propunerea de a înainta o petiție primarului localității, Vitalie Gărgăun.

Mesajul video a fost publicat pe pagina de facebook a lui Bujorean

 

Acesta a menționat că aleșii locali, deseori "uită să își exercite atribuțiile pentru care au fost desemnați și aleși". Potrivit lui Bujorean, problemele orașului au rămas aceleași ca și pînă la alegerile locale iar primăria intenționează să gestioneze în 2017 bugetul de aprox. 13 milioane lei, fără a consulta cetățenii.

Astfel, ca și soluție, propune înaintarea unei petiții prin care orășenii ar cere convocarea unei adunări orășenești, în cadrul căreia primarul și instituțiile primăriei Leova, ar informa cetățenii cu privire la acțiunile întreprinse în 2016 și perspectivele pentru 2017.

Ulterior, textul petiției a fost publicat pe facebook.

Doritorii de a CITI și SEMNA petiția o pot face tastînd linkul de mai jos:

 

https://www.petitieonline.com/locuitorii_se_adreseaz_primarului_oraului_leovaWrite a comment

Comments: 0