/FOTO/ Uniunea Europeană a oferit o unitate de transport comunei Sărata Nouă. IATĂ DESPRE CE ECHIPAMENT ESTE VORBA!

Uniunea Europeană a oferit comunei Sărata Nouă o unitate de transport, în urma implementării cu succes a proiectului de construcție a două cazangerii pe bază de biomasă, prin Proiectul Energie și Biomasă al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Este vorba de un tractor Landini 2-045 STD cu încărcător din față si semi-remorcă.

Potrivit primarului localității, Tatiana Gorgos, care a plasat informația pe pagina sa de facebook, următorul proiect care urmează a fi implementat în parteneriat cu UE este ,,Instalarea panourilor solare pentru apă caldă menageră". Dna primar exprimă mulțumiri Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Proiectul Energie şi Biomasă în Moldova este un proiect de 7 ani cu un mandat dublu, ce se desfășoară în perioada 2011-2017. Proiectul îşi propune să contribuie la producerea sigură, competitivă și durabilă a energiei din biomasă, cea mai viabilă şi accesibilă sursă de energie regenerabilă în Republica Moldova. Proiectul Energie şi Biomasă este finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.


Write a comment

Comments: 0