/ANUNȚ/ Compania care va efectua reparația traseului Hîncești-Leova-Cantemir, anunță concurs pentru ocuparea funcțiilor. IATĂ CE SPECIALIȘTI SOLICITĂ!

Primăria orașului Leova, aduce la cunoștință că SRL SERENISSIMA PST ( societatea italiană, care va realiza construcția drumului național R34 Hîncești-Leova-Cantemir), cu sediul în or.Leova, str. Cahulului, anunță concurs, la prima etapă, pentru ocuparea următoarelor funcții:


1. Contabil;
2. Secretar; 
3. Tehnici;
4. Inginer constructor; 
5. Inginer-electrician atestat.

 

Cerințe preliminare - prezentarea CV-ului.
Datele de contact: 
Telefon - 078885429; 022245484. 
Fax - 022245494. 
e-mail: romandobrojan@mail.ru

 

Amintim că compania italiană Serenissima, a fost selectată în urma concursului pentru a reabilita şoselele R34 – Hâncești – Leova – Cantermir și R9 Soroca-Arionești.

Primul drum va fi reparat în două etape. Prima porțiune de drum, din Hâncești până în raionul Leova, are o distanță de 42 de kilometri. Pentru reparație au fost alocați 28,6 milioane de euro. Cea de a doua porțiune, din raionul Leova la Cantemir, are o lungime de 41 de kilometric și vor fi cheltuiți 24,3 milioane de euro.

Conform calculelor, un kilometru de drum va costa aproximativ 623 de mii de euro. Banii au fost oferiți sub formă de împrumut de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.


Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Leonea Șitori (Saturday, 04 February 2017 15:21)

    Câți bani vor ajunge in buzunarele celor care vor câștiga functia de contabil ? Și câte tone de asfalt vor fi furate ? Cine știe ?