Oficiul Stare Civilă Leova are un nou conducător. IATĂ CINE ESTE!

Oficiul Stare Civilă Leova are un nou conducător, asta după ce Serviciul Stare Civilă a declarat vacantă funcția de șef al Oficiului, deținută la acel moment de Olga Chircu-Chiorescu.

Cerințele specifice minime înaintate de instituția centrală prevedeau că candidații urmează să cunoască legislaţiea în domeniu, să dețină studii superioare juridice şi o vechime în muncă de cel puţin 3 ani, să aibă 2 ani de experienţă profesională în domeniul stării civile și abilităţi de utilizare a computerului. 

Potrivit rezultatelor concursului, învingător a fost desemnată Daniela Cioric, care la acel moment deținea funcția de jurist al S.A. Apa Canal Leova.

D.Cioric are 29 ani, este căsătorită, a absolvit în 2006 Liceul Mihai Eminescu, or.Cluj-Napoca, în 2010, Universitatea Lucian Blaga, or.Sibiu, facultatea Drept și în 2011 a făcut masteratul în drept penal la Academia de Poliție "Ștefan cel Mare" a Ministerului Afacerilor Interne.

Noua șefă a instituției vine dintr-o familie cu experiență în administrație. 

Astfel, mama acesteia, Iulia Gospodinov a deținut anterior funcția de director al Gimnaziului Internat din or.Leova, dar și a exercitat în repetate rînduri mandatul de consilier raional și orășenesc.

În prezent, Iulia Gospodinov deține funcția de director al grădiniței nr.1 din or.Leova.

 

sursa: facebook.com / Daniela Gospodinov


Write a comment

Comments: 0