/FOTO/ Totalizarea rezultatelor activității Oficiului Stare Civilă Leova. OLGA CHIRCU-CHIORESCU A FOST DECORATĂ CU DIPLOMĂ DE MERIT !

La data de 17.03.2017 s-a desfășurat seminarul de instruire cu secretarii primăriilor lacalităților raionului. Tema seminarului a fost : ’’Totalizarea activității OSC de comun acord cu primăriile raionului, Secțiile, Direcțiile, Serviciile de nivel I și II la capitolul stare civilă pe parcursul anului 2016 și sarcinile de perspectivă’’.  Au fost prezeți: Guțu Ludmila, șef Direcția Organizatorică Metodologie și Control al Serviciului Stare Civilă a Ministerului Justiției, Prițcan Gherasim, reprezentantul Cancelariei de Stat în teritoriu, Timofti Mihai, Șef Oficiul Teritorial de Informare a Parlamentului, primarii localităților, șefii Secțiilor, Direcțiilor, Serviciilor de nivel I și II care au tangență la Capitolul Stare Civilă. 

Din partea Consiliului Raional Leova, pentru activitate prodigioasă, colaborare eficientă cu organele Administrației Publice Locale, devotament profesional, dedicare și consecvență în atingerea standardelor de performanță, doamnei Chircu-Chiorescu Olga i s-a oferit diplomă de merit. Logotipul Serviciului Stare Civilă a fost înmînat de către dna. Guțu Ludmila, care a ținut să menționeze încă o dată iscusința și profesionalismul de care a dat dovadă dna. Chircu- Chiorescu pe parcursul activității sale în calitate de Șef al Oficiului Stare Civilă Leova. 

Cuvinte de mulțumire și apreciere au fost aduse în adresa doamnei Chircu-Chiorescu din partea reprezentanților APL nivelul I și a altor invitați prezenți la seminar.  Participanților la seminar, le-a fost prezentat noul Șef al Oficiul Stării Civile Leova,  Cioric Daniela, căreia i-au dorit mult  succes în activitatea care urmează să o desfășoare. Secretarii din primării și-au expus neclaritățile și problemele care apar în timpul serviciului cu privire la actele de Stare Civilă, unde au fost ghidați despre corectitudinea completării acestora și răspunderea pe care o poartă în caz de depistare a  încălcărilor legislației. 

 

sursa: leova.md


Write a comment

Comments: 0