/FOTO/ Inspectoratul de Poliție Leova a desfășurat percheziții în scopul depistării substanțelor narcotice. IATĂ CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII!

O problemă importantă a societății este consumul de substanţe/preparate stupefiante sau psihotrope. Pentru contracararea acestui fenomen, angajații Secției investigații infracțiuni a IP Leova, la data de 27.03.2017, au efectuat un șir de percheziții în mai multe localități ale raionului Leova.
Ca urmare a perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate mai multe aparate confecționate artizanal pentru consumul substanţelor narcotice şi seminţe de cânepă ce aparțineau la două personae de gen masculin cu vîrsta cuprinsă între 21 și respectiv 22 ani. 
Deasemenea, la domiciliul unei persoane în vîrstă de 44 ani au fost depistate și ridicate 400 gr. de substanţă vegetală uscată şi fărâmițată de culoare verde asemănătoarea cu cânepa. 
Actualmente se întreprind și alte acţiuni speciale de investigaţie, în vederea contracarării plantării, creșterii sau consumului de droguri pe teritoriul raionului Leova.

 

sursa: facebook.com / IP Leova


Write a comment

Comments: 0