URMĂRIRE CA ÎN FILME: Un tînăr motociclist din raionul Leova a fost urmărit de poliție mai bine de 50 km

Un motociclist, în vârstă de 19 ani, din raionul Leova, a pus pe jar inspectorii de patrulare. Mai multe echipaje au fost antrenate într-o urmărire pe o distanță de 50 de kilometri, după ce au depistat că tânărul conducea o motocicletă furată în Italia. Motociclistul a intrat în vizorul agenților de circulație când a ignorat culoarea roșie a semaforului pe o stradă din Capitală. 

Sâmbătă seara, tânărul a ieşit  la plimbare cu un prieten de 18 ani. La intersecția bulevardului  Ștefan cel Mare cu strada Mihai Eminescu, motociclistul a ingnorat culoarea roşie a semaforului şi a lovit două femei. 

Motociclistul a fost prins abia în localitatea Pitușca, din raionul Călărași, după ce a pierdut controlul ghidonului și a derapat într-un șanț. 

În urma accidentului, motociclistul s-a ales cu răni ușoare la un picior. O ambulanță l-a transportat la spitalul din orașul Călărași.  

Tânărul a fost externat imediat ce a primit ajutor medical, iar prietenul său a scăpat nevătămat. 

Motociclistului i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla în stare de ebrietate. El riscă amenzi usturătoare pentru fiecare încălcare în parte şi ar putea fi lipsit de carnetul de conducere.

Dacă se va demonstra că motocicleta a fost furată, atunci şoferul se va alege şi cu un dosar penal. 

 

sursa: prime.md


Write a comment

Comments: 0