/VIDEO/ Legendara trupă "La Familia" se reunește alături de un rapper din Leova. IATĂ CINE ESTE ACESTA!

Trupa „La Familia” s-a reunit. Puya și Sișu au lansat, astăzi, videoclip la piesa „În realitate” cântată alături de rapperul moldovean Guz.

După cum știm, Tudor Sișu a ieșit din închisoare câțiva ani în urmă și fanii „La Familia” așteptau cu nerăbdare reunirea formației, care a făcut furori în anii 90.

Dacă la începutul anului, Puya a speriat pe toată lumea când a anunțat că se lasă de muzică, după 20 de ani de carieră, artistul a revenit cu o veste extraordinară și așteptată de fanii „La Familia”.

Puya a anunțat pe pagina sa de Facebook că „La Familia” scoate album în 2017, la 11 ani după ultimul material discografic, intitulat „O mare familie”.

„Îmi place mult colaborarea mea cu „La Familia” și sper să vă placă și vouă”, a precizat Guz.

Trupa „La Familia” s-a format ca trupă în 1996. La început cântau în deschiderea concertelor celor de la B.U.G. Mafia. Cei doi membri, Dragoș „Puya” Gârdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudinea lor nouă pentru piața muzicală, ei fiind apreciați pentru stilul lor original dar mai ales pentru faptul că nu copiau muzica din străinătate. Deși majoritatea pieselor semănau cu ale lui Tupac nu erau nici pe departe aceleași, având cu totul și cu totul altă viziune asupra vieții de cartier.

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referință în Hip-Hop-ul românesc.

Piese precum „Vorbe”, „Tupeu de borfaș”, „Probleme de familie” vorbesc despre problemele de cartier, cu care cei doi membri sunt familiarizați, ambii provenind din familii sărace (Sișu, orfan de tată iar Puya cel mai mic dintre cei 4 frați).

În 2003, Sișu este arestat pentru consum de droguri și este condamnat la 3 ani de închisoare, o lovitură mare pentru întreaga mass-medie. În 2005 este eliberat condiționat dar în scurt timp revine la închisoare, fiind găsit în posesia unei mari cantități de droguri la doar 6 luni de la eliberare.

Trupa a mai întâmpinat probleme când i s-a interzis să mai folosească numele de „La familia”. Puya a afirmat că cei de la B.U.G. Mafia au înregistrat numele „La Familia” și i-au cerut 15.000 de euro pentru a putea să-l folosească în continuare.

Acest gest a șocat consumatorii de hip-hop din România, iar reacția lui Puya a fost simbolică: a luat naștere single-ul „Foame de bani” în care critică atitudinea foștilor colegi de concerte.

 

sursa: agora.md


Write a comment

Comments: 0