Un tînăr a fost omorît cu o șurubelniță în or.Leova. IATĂ CARE AR FI FOST MOTIVUL!

Un tînăr a fost omorît la intrarea în or.Leova.Tragedia s-a întîmplat în seara zilei de 28 aprilie, în jurul orelor 20:00.

Potrivit unor surse care au solicitat să-și păstreze anonimatul, făptașul, originar din s.Filipeni se afla la spălătoria auto din apropierea stației peco Penta-Oil.

Doi frați din aceeași localitate, s-au apropiat de el și l-au chemat la discuție pe marginea unui accident rutier care a avut loc anterior.

În urma acestui accident, unul din frați, i-ar fi deteriorat autoturismul făptașului, care ar fi solicitat o despăgubire în sumă de 50 euro.

Acesta din urmă, ar fi primit suma solicitată, totuși frații buclucași ar fi avut ulterior pretenții și au cerut anumite clarificări.

 

Discuția dintre cei trei s-a finalizat cu o altercație fizică, iar unul din frați, care avea și pregătire sportivă profesionistă, l-ar fi lovit pe atacator și pe soția acestuia care se afla cu el.

Ca răspuns, acesta a scos o șurubelniță și l-a lovit în inimă pe unul din frați.

Clementi Gheorghe, acesta este numele victimei, născut în 1993, a fost transportat de fratele său la spitalul raional și a decedat în scurt timp.

Atacatorul a contactat poliția care a și venit la fața locului.În rezultat acesta a fost arestat pentru 72 ore, iar colaboratorii IP Leova urmează să ancheteze cazul.

 

 

*informația dată a fost oferită de martori oculari și persoane care au solicitat păstrarea anonimatului.Orice detaliu poartă caracter subiectiv pînă la elucidarea cazului de către organele competente.


Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Anonim (Sunday, 30 April 2017 17:38)

  Bred

 • #2

  andreia (Tuesday, 02 May 2017 01:01)

  Tresa fii nebun total de cap sa omori,inka kum ? KU SURUBELNITA,KIAM politia dar nu fi asa om nebun la kap ku miinele alia iti mingii kopilul,sotia pui minile alia pe piinia sfinta cio maninci si tot ku ele comiti asa strasnicie,tise rodika parul pe miini nu alta

 • #3

  Alina (Tuesday, 02 May 2017 10:01)

  nu vorbiti prostii daca nu stiti si daca nati fost la fata locului,fratele meu nici odata nu a dat vre palma in vreo femeie si el pe sotiea criminalului nici nu o atinso si voi acestea care ati scris acest reportaj daca erati oameni de treaba din tii trebuea sa va informati corect nu sa scriti toate timpeniile

 • #4

  George (Thursday, 04 May 2017 05:04)

  Alina e tragedie, te cred dar ar fi mai bine sa te abtii de la asa comentarii, tu doar tot nu ai fost la fata locului, Omul care se apara nui CRIMINAL si daca esti sigura ca in femeie nu dadea , e ok, da la sigur stii ca multi au umblat cu dintii dezbatuti si ochi vineti de pumnii lor. Faca-se voia Celui de Sus