/DOC/ Consiliul Raional Leova reacționează la petiția locuitorilor din Filipeni. IATĂ CE RĂSPUNS AU PRIMIT DE LA PREȘEDINTELE RAIONULUI!

În urma adresării unui grup de locuitori ai satului Filipeni, Președintele raionului Leova, Ion Gudumac, a oferit un răspuns petiționarilor.

Amintim că recent, un grup de locuitori ai s.Filipeni, au adresat un demers conducerii raionului, prin care solicită modificare itinerarului rutei Filipeni-Leova, care ar crea incomodități pentru mai multe categorii de pasageri din localitate.

În scurt timp, autorii petiției, care a fost semnată de 57 de persoane, au primit răspuns de la autoritățile raionale, care au declarat că documentele necesare pentru modificările propuse sunt înaintate Agenției Naționale pentru Transport Auto.

Oficialii au dat asigurări că odată cu primirea avizului de aprobare, Comisia raională pentru siguranța traficului rutier, va informa semnatarii demersului, despre măsurile care vor fi întreprinse.Mai jos puteți vedea cum va arăta noul grafic de deplasare a transportului pe ruta Filipeni-Leova-Filipeni.


Write a comment

Comments: 0