/FOTO/ Un microbuz de rută, implicat într-un accident grav la Leova. TREI PERSOANE AU FOST RĂNITE!

Trei persoane au fost rănite într-un grav accident, în această dimineață, pe traseul Leova - Chișinău. Un automobil de model „Ford Tranzit” s-a ciocnit frontal cu microbuzul de pe ruta Cârpești - Chișinău, în care erau 11 pasageri.

Accidentul s-a produs în jurul orei orele 07:30. Potrivit informațiilor preliminare, la volanul automobilului de model Ford Tranzit, care se îndrepta spre orașul Leova, se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani. Acesta nu s-a isprăvit cu controlul volanului, ieșind pe contrasens și lovind frontal microbuzul de pe ruta Cârpești - Chișinău, la volanul căruia se afla un cetățean născut în anul 1954. 

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar doi pasageri, din cei 11, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu răni nesemnificative s-a ales și șoferul automobilului de model Ford Tranzit.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Informația a fost conformată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al INP, Alina Bunghez.


Write a comment

Comments: 0