/VIDEO/ La Cahul au fost desfășurate dezbateri pe subiectul modificării sistemului electoral. VEZI CINE A PARTICIPAT DIN LEOVA!

Asociația Promo-Lex, a desfășurat următoarea rundă de dezbateri avînd ca subiect de discuții modificarea sistemului electoral.De această dată, gazda evenimentului a fost orașul Cahul iar la dezbateri au participat și mai mulți locuitori ai raionului.

Raionul Leova a fost reprezentat de activiștii Partidului Nostru, printre care și consilierii raionali Sergiu Tomșa și Andrei Trandafir.

În cadrul rundei de dezbateri, a fost invitat în scenă, Vicepreședintele PLDM, Președinte al OT Leova, Alexandru Bujorean care împreună cu Chiril Moțpan, Secretarul General al Partidului Demnitate și Adevăr, au explicat cetățenilor care sunt dezavantajele sistemului electoral mixt și cum de fapt acesta îi va ajuta pe actualii guvernanți să se mențină la putere.

Pe de altă parte, din partea susținătorilor proiectului de modificare, s-au expus deputatul PSRM, Adrian Lebedinschi și deputatul democrat, Anatolie Zagorodnîi, care au pledat pentru schimbarea modalității de alegere a deputaților în viitorul parlament.

Participanții la dezbateri și-au adresat întrebări unul altuia iar spre final au răspuns la întrebările cetățenilor.

Accesînd link-ul de mai jos, puteți urmări imagini video de la dezbaterile organizate în or.Cahul.

 

https://www.privesc.eu/Arhiva/76779/Dezbateri-la-Cahul-PRO-sau-CONTRA-modificarii-sistemului-electoral--Cetatenii-intreaba---politicienii-raspund


Write a comment

Comments: 0