Rezidenții Incubatorului de Afaceri Leova, printre cei mai prosperi businessmeni din Leova. VEZI ÎN CADRUL CĂRUI CONCURS AU FOST PREMIAȚI!

Pe 28 iunie, în cadrul concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii al anului 2016”, Consiliul raional Leova a desemnat agenții economici care au înregistrat rezultate remarcabile.

 

Participanții la concurs activează în domeniile: agricultură și industrie alimentară, prestări servicii, construcții, comerț.

 

 

Președintele raionului, Ion Gudumac a felicitat businessmenii pentru indicii economici înregistrați, locurile de muncă oferite. Totodată le-a mulțumit pentru efortul depus în dezvoltarea economiei raionului, dar și a țării.

Printre cei 12 antreprenori din raion, care s-au învrednicit de diplome au fost și patru rezidenți ai Incubatorului de Afaceri Leova.

 

La categoria „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii”, locul I i-a revenit Ludmilei Mițelea, administratoarea ÎI „Mițelea Ludmila”.

Ea ocupat locul I și la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor – femeie”.

 

La categoria „Cel mai tânăr antreprenor” a fost nominalizată Alina Capița.

 

Ambelor tinere care s-au avântat în  afaceri li s-au oferit și premii bănești a câte 1000 de lei la fiecare domeniu nominalizat.

Alți doi agenți economici, care își desfășoară activitatea în cadrul Incubatorului de Afaceri Leova, au fost decernați cu diplome de participare la concursul Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii al anului 2016”. Aceștia sunt: Vitalie Buimestru, directorul  SRL „Ansivi - Lux” și Inga Diacenco, conducătoarea SRL „Izoterm Service”.

 

Boris Patrașcu, administratorul Incubatorului de Afaceri Leova a salutat inițiativa rezidenților de a participa la concurs și a adresat cuvinte de laudă pentru succesul obținut.

 

 

Oxana DIACONU


Write a comment

Comments: 0