/FOTO/ Mai mulți polițiști și un preot din raionul Leova au fost decorați de șeful adjunct al IGP

Mai mulți polițiști au fost decorați ieri cu distincții de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, pentru reușitele de care au dat dovadă în activitatea profesională.

Astfel, 4 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Leova au fost menționați cu diploma de onoare a IGP, pentru faptul că aceștia în scurt timp după comiterea unor infracțiuni cu impact social, au reținut persoanele suspecte și au restituit paguba pătimașilor.

În semn de recunoștință pentru contribuția adusă la fortificarea capacităților și promovarea imaginii poliției, cât și disponibilitatea de cooperare cu subdiviziunile polițienești întru menținerea securității publice și pentru aportul depus în consolidarea unui parteneriar și a relațiilor de colaborarea a IGP au fost menționați cu medalia ”Pentru cooperare” a IGP, preotul militar  Ioan Goreanu.

La finalul ședinței, șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, le-a mulțumit polițiștilor și oaspeților pentru munca depusă în scopul prevenirii și combaterii criminalității, dorindu-le succes și rezultate frumoase în activitate. 

 

sursa: realitatea.md


Write a comment

Comments: 0