În orașul Leova a fost creat un centru pentru tinerii care doresc să inițieze o afacere. IATĂ UNDE SE AFLĂ ACESTA!

În cadrul Incubatorului de Afaceri Leova a fost amenajat un centru pentru tinerii care doresc să inițieze o afacere în cadrul proiectului susținut de Corpul Păcii. Recent, instituția a fost dotată și cu computere performante, imprimantă color. Totodată, cei interesați de business pot să folosească și biblioteca care a fost amenajată în cadrul Centrului Tânărului Antreprenor, dotată cu literatură de specialitate.

Între timp, invităm tinerii, dornici de învăța GRATUIT cum să își inițieze o afacere, să se înscrie la Cursul de business, care este planificat să înceapă în jumătatea lunii septembrie. În cadrul acestuia tinerii vor învăța să identifice Ideea optimă de afacere; Planificarea afacerii; Analiza SWOT; Planul de marketing și cel financiar; Aspectele legale ale antreprenoriatului; Identificarea și atragerea surselor de finanțare a afacerii; Contabilitate și impozitare.

Persoanele interesate de cursul de instruire sunt rugate să apeleze la numărul de telefon: (0263) 2-59-99; 068759530; 069411213; e-mail: ialeova@gmail.com

Cheltuielile pentru TRANSPORTUL tur-retur al participanților din satele raionului Leova VA FI ACHITAT de către organizatori.

 

Cursurile de instruire vor avea o durată de 10 săptămâni și sunt desfășurate în cadrul Proiectului „Centrul tânărului antreprenor”, implementat de Incubatorul de Afaceri Leova.


Write a comment

Comments: 0