/VIDEO/ Președintele OT Leova a Partidului Nostru, Sergiu Tomșa, a fost REȚINUT. IATĂ CARE AR FI FOST MOTIVUL!

Activiștii ,,Partidului Nostru” Sergiu Tomșa și Stanislav Vlasov au fost condamnați la 10 zile de arest, în urma protestului de miercuri seara din fața Parlamentului. O decizie în acest sens a fost luată de Judecătoria sectorului Buiucani.. Potrivit portalului ru1.md, cei doi au fost încătușați în rezultatul provocărilor lansate polițiști.

Magistrații au refuzat să ia în calcul faptul că niciunul nu dintre ei nu are antecedente.

Sergiu Tomșa are sub tutelă doi minori. Deși articolul care li se incriminează prevede și sancțiuni sub formă de amendă, magistrații i-au trimis după gratii.

Vicepreșdintele „Partidului Nostru”, Nicolai Țipovici a asistat la ședința de judecată, în care „victimele” în uniforme ale Poliției s-au contrazis, în mărturii. Totodată, Țipovici a fost și martor ocular în momentul reținerii lui Tomșa.

 

„Serghei Tomșa era într-o parte. Cordonul de poliție însă l-a împins în direcția șefului Inspectoratului Național de Patrulare, Liviu Baziuc. Din acest motiv, acesta s-a enervat și a cerut ca Tomșa să fie reținut”, a declarat Țipovici.

 

Recunoașterea instanței, în calitate de vinovat a lui Vlasov este absurdă. El a fost „exclus” din rândurile activiștilor de polițiști în civil, fapt care poate fi observat din imaginile video surprinse la fața locului. Cu toate acestea, în instanță, niciunul dintre oamenii legii care l-au reținut pe activistul „Partidului Nostru”, nu a fost prezent la ședință.


Write a comment

Comments: 0