/FOTO/ A III-a ediție a "Cupei Independeței" a fost desfășurată la Leova. INSPECTORATUL DE POLIȚIE LEOVA S-A CLASAT PE PRIMUL LOC!

La data de 11 august 2017, în orașul Leova a avut loc a treia ediție a Turneului tradițional la mini fotbal "Cupa Independenței". 
În cadrul turneului au participat 6 echipe: Direcția Generală Urmărire Penală, Aparatul central al IGP, Direcția Inspectare Efectiv, Penitenciarul nr. 3 Leova, IP Cantemir și IP Leova.

Turneul a fost întemeiat în anul 2015 de către șef al DGUP, comisar șef Grigore MOGA.
Cuvînt de deschidere a competiției a fost oferit șefului IP Leova, comisar principal Andrei Sîrbu, care a salutat cu o deosebită plăcere prezența oaspeților, dorind multă baftă echipelor. Jocul a avut loc concomitent pe 2 terenuri din cadrul școlii sportive a orașului Leova.
La finele meciului au fost aduse mulțumiri tuturor celor prezenți și au fost premiați cei mai buni. 

Pe primul loc s-a clasat echipa IP Leova – gazda turneului din acest an, locul II a fost obținut de către echipa Direcției Generală Urmărire Penală, iar pe locul III s-a clasat echipa IP Cantemir. Restul echipelor participante au fost menționate cu diplome de onoare pentru cel mai bun portar, cel mai bun apărător și cel mai bun înaintaș.

Menționăm că turneul a avut drept scop dezvoltarea și menținerea capacității motrice ale funcționarilor publici cu statut special în vederea fortificării sănătății precum și în scopul promovării unui mod sănătos de viață.

 

sursa: facebook.com/IP Leova


Write a comment

Comments: 0