/FOTO/ Vladimir Plahotniuc a efectuat o vizită în or.Leova. A FOST TRANSPORTAT DE UN ELICOPTER PRIVAT!

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a început să folosească pentru deplasarea la recepții organizate de ambasade și întruniri de partid un...ELICOPTER.

După cum declară martorii oculari, recepția organizată joi, 24 august, de Ambasada Ucrainei, cu ocazia Zilei Independenței, a început cu întîrziere, după ce a aterizat avionul în care se afla Plahotniuc.

Elicopterul a aterizat în apropierea reședinței Ambasadei, lîngă fostul lac Komsomolist.

Datele serviciului de urmărire a zborurilor Flightradar confirmă aceste informații.

Potrivit acestuia, înainte de recepție, liderul partidului de guvernămînt, a vizitat orașul Leova, după care a efectuat aterizarea în preajma lacului Komsomolist și ulterior, la parcarea de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Potrivit portalului omg.md, președintele PD, s-a aflat în or.Leova, fiind asistat de Prim Ministrul, Pavel Filip și ar fi avut ca scop convingerea Președintelui Raionului Leova, ales pe lista PLDM, de a adera la Partidul Democrat.

După discuțiile purtate și întîlnirea cu activul PD din raion, Pavel Filip s-a deplasat cu cortegiul la Chișinău, iar Plahotniuc părăsit Leova cu elicopterul.

Zborul Leova-Chișinău a elicopterului în care se afla V.Plahotniuc

Aterizarea elicopterului în apropierea Ambasadei Ucrainei

Vineri, 25 august, același elicopter a efectuat zborul spre s.Ivancea, raionul Orhei.

Se pare că Plahotniuc a folosit aceiași unitate de transport avia pentru a participa la o acțiune a organizației de tineret a PD.

Poze de la eveniment, care confirmă desfășurarea evenimentului la baza de odihnă Î.S. REGISTRU, au fost publicate de președintele organizației de tineret a PD, Alexandru Cauia.

Zborul efectuat vineri, 25 august, în s.Ivancea, raionul Orhei

Pentru moment, Partidul Democrat nu a făcut nici o declarație cu privire la noul tranpsort folosit de liderul acestuia.

Elicopterul de model AgustaWestland AW139 cu înregistrarea în Turcia, și-a schimbat dislocarea din Bodrum, Turcia în or.Chișinău, la data de 23 august.


Write a comment

Comments: 0