"Astăzi îmi este deschis dosar penal!" CE A DECLARAT PRIMARUL ORAȘULUI IARGARA ÎN LEGĂTURĂ CU ÎNVINUIRILE ADUSE!

Adunarea Generală a orașului Iargara, preconizată a fi desfășurată la data de 17 septembrie, a fost contramandată pentru o altă dată.

Despre acest lucru anunță primarul localității, Eugen Mutaf, pe pagina sa de facebook.

Alesul afirmă că sunt posibile anumite provocări, în deosebi în urma inițierii unei cauze penale în care este vizat.

Precizăm că primarul localității este învinuit de preotul localității, Valeriu Pistrui, că ar fi pus la cale o răfuială fizică cu acesta, în urma unor declarații ale preotului la adresa primarului.

Potrivit slujitorului bisericii, totul ar fi început după ce a refuzat să semneze nişte acte, ce ar

confirma faptul că Fundaţia lui Renato Usatîi a donat bisericii din localitate 100 de mii de lei.

La rîndul său, Eugen Mutaf a respins acuzațiile și a afirmat că toate acțiunile au tentă politică și se fac în scopul discreditării sale și Partidului Nostru, formațiune din care face parte.

La data de 13 septembrie, primarul localității a transmis un mesaj video, în care solicită convocarea Adunării Generale a localității avînd ca subiect inclusiv învinuirile care îi sunt aduse.

Ulterior, la data de 16 septembrie, a publicat pe pagina sa de facebook următoarea adresare:

 

"Stimati locuitori a or. Iargara, traim vremuri grele si uraite pentru localitatea noastra, si stiti despre ce merge vorba, astazi imi este pornit un dosar penal ca banuit in tentativa de omor asupra preutului din Iargara Valeriu Pistrui.
Vrau sa spun ca imi este fabricat un dosar fara temei, si imi pare rau ca prin biserica se face politica, se incearca a ma intimida pe mine ca primar, fiind ca parte a unui partid de opozotie.
Din motive de provacari care pot sa aiba miine, din motivul ca este pornit un dosar penal pe mine, rog locuitorii or. Iargara sa initiem Adunare Generala cu darea de seama pe termen de 2 ani ceva mai tirziu, decit ziua planificata cu data de 17.09.2017, detalii vor fi ulterior publicate, sper sa ma intelegeti corect, cu respect primarul or. Iargara Eugeniu Mutaf"

 

sursa foto: facebook.com/Jenea Mutaf


Write a comment

Comments: 0